Kurumumuzca hazırlanmış olan Veri Sorumluları Sicil Bilgi Sistemi Aydınlatma Metnine bu linke tıklayarak ulaşabilirsiniz. Tamam

Çalışma Saatleri: Pazartesi - Cuma 08:30 - 17:00

İletişim Bilgileri

+(90) 364 254 90 29

+(90) 364 254 90 26

corumosb@corumosb.org.tr

bilgiedinme@corumosb.org.tr

Pınarçay OSB Organize Sanayi

Tesisleri No: 1

Pazartesi - Cuma: 08:30 | 17:00

Cumartesi & Pazar - KAPALI



Çorum Osb

Site İçerikleri İzinsiz Kopyalanamaz ve Çoğaltılamaz. Tüm Firmalar Rekabetin Korunması Kanununun 4. ve 6. Maddesine Uygun Olarak Eklenmiştir.

BİZİMLE İLETİŞİME GEÇİN BİZİMLE İLETİŞİME GEÇİN
Çorum Organize Sanayi Bölgesi

Veri Sorumluları Sicil Bilgi Sistemi Aydınlatma Metni

Çorum OSB

Veri Sorumluları Sicil Bilgi Sistemi Aydınlatma Metni

Bu aydınlatma metni, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununun (“Kanun”) 10 uncu maddesi ile Aydınlatma Yükümlülüğünün Yerine Getirilmesinde Uyulacak Usul ve Esaslar Hakkında Tebliğ kapsamında veri sorumlusu sıfatıyla Kişisel Verileri Koruma Kurumu tarafından hazırlanmıştır.

Kurumumuzca, VERBİS uygulamasından giriş yapılmak suretiyle veri sorumlusu, veri sorumlusu temsilcisi veya irtibat kişilerine ait ad – soyad / unvan, vergi kimlik numarası, TC kimlik numarası, telefon numarası, adresi, e-posta adresi ve KEP adresi verileri Veri Sorumluları Siciline kayıt yükümlülüğünün yerine getirilmesi amacıyla işlenmektedir.

Söz konusu kişisel veriler, Kanunun 5 inci maddesinde belirtilen “Kanunlarda açıkça öngörülmesi” hukuki sebebine dayanarak VERBİS uygulamasından giriş yapılmak suretiyle tamamen veya kısmen otomatik yolla işlenmekte olup Kanunun 16 ncı maddesi gereği kişisel veriler kamuya açık olarak tutulacaktır.

Kanunun “ilgili kişinin haklarını düzenleyen” 11 inci maddesi kapsamındaki taleplerinizi, Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğe göre Kişisel Verileri Koruma Kurumuna iletebilirsiniz.